Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Нагревателят за кола маска е сред задължителните инструменти за този вид епилация. Той позволява постепенното разтопяване на кола маската и поддържането ѝ в подходяща температура по време на цялата процедура.

Има различни нагреватели за кола маска. Основно те се делят на такива предназначени за ролони и за кола маска в кутии.

Нагревателите за ролони кола маска от 100 милилитра са много удобни и практични. Моделите имат ергономичен дизайн, който позволява по-стабилен и здрав захват. Корпусът на нагревателите е изработен от топлоустойчив материал, който не позволява риск от изгаряне на ръцете. Повечето нагреватели са снабдени с прозорче, за да следите количеството кола маска в ролона и светлинен индикатор, който обозначава кога уредът е включен. Тези характеристики правят нагревателя практичен и спомагат за улесняване работата с него. 

В kolamaska.com ще откриете нагреватели за ролони със и без стойка. Моделите със стойка предлагат лесно закрепване на нагревателя във вертикално положение и няма нужда да затваряте защитния капак, за да предотвратите нежелан допир на кола маската до някоя повърхност.

Нагревателите за кола маска в кутия са практичен и удобен метод за разтопяване на голямо количество кола маска. Те се делят основно на такива предназначени за кутии от 400 мл и от 800 мл. Използват се предимно за професионална употреба. Те също са практични и удобни, като осигуряват бързо и лесно разтопяване на кола маската. Нужни са около 20 минути тя ще е напълно разтопена и готова за ползване. Повечето от моделите са снабдени с регулатор на температурата, посредством който може да настроите до каква степен да разтопите кола маската, както и да настроите каква температура да се поддържа по време на процедурата. Тази функция е изключително използвана от професионалистите.

Ако сте търсели уред, с който да загреете правилно кола маската, има вероятност да сте написали в търсачката машинка за загряване на кола маска. Тези машинки се наричат нагреватели. В kolamaska.com ще откриете голямо разнообразие от нагревателите за кола маска, те са подходящи за СПА центрове, за професионална и домашна употреба.

Процедурите с топла кола маска имат множество предимства, затова ще се опитаме да ги опишем накратко. Основната разлика между процедурите с топла и студена кола маска е температурата за работа с тях. За да загреете (разтопите) кола маската, е нужно да използвате нагревател. Чрез него ще загреете кола маската до желаната от вас температура без да губите от количеството ѝ. Студената и топлата кола маска имат своите недостатъци и предимства, но когато се сравнят горещата кола маска има значително повече предимства отколкото студената. Горещата кола маска се прикрепя по-добре към третираните зони и се получава по-добро обезкосмяване. Когато я поставите върху кожата, топлината спомага на порите да се отворят, това позволява отстраняването на косъма да стане по-лесно. Топлата кола маска не изисква повторно нанасяне и може да премахне нежеланите косми от първия път. Когато използвате топла кола маска, внимавайте и винаги проверявайте първо температурата, като сложите малко количество на китката си, тъй като може да се изгорите, ако тя е твърде гореща.
Нагревател KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 комбинира уреди за загряване на кола маска кутия 400 мл. и два ролона от 100 мл. Характеризира се с практичност, удобство и функционалност. Моделът е с подходящи размери и дизайн, които ще спестят работна площ, средства е време. Апаратът е оборудван с отделни б..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Нагревател JOLLY e професионален уред за лесно и безопасно загряване на кола маска кутия от 400 мл. Моделът е с термоустойчив корпус, който предразполага поставянето му на различни повърхности. В горната част на нагревателя е предвиден полупрозрачен син капак. Уредът е оборудван с бутон за включване..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Качествен нагревател за кола маска, подходящ за ролон от 100 мл.  Модел Set Competition се характеризира с удобен дизайн, лесна употреба и безопасност при работа.Уредът е изработен от термоустойчиви материали. Оборудван е с предпазен капак в син цвят. По този начин се предотвратява от разтичане и за..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Нагревател за кола маска - SCA01 Нагревателят е предназначен за загряване на кола маска от 100 ml. Моделът е изработен с цел прецизна работа и удобство. Дизайнът следва естественото продължение на ръката, което го прави практичен за употреба. Снабден е с прозорче, от което виждате колко кола маска и..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Двоен нагревател за кола маска ролон 100 мл. – KIT DUO EVOLUTIONПрактичен и удобен за работа професионален нагревател, позволяващ загряването на 2 пълнителя кола маска ролон от 100 мл. Уредът е изработен от висококачествени топлоустойчиви материали. Изключително лесен и безопасен за употреба, моделъ..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - SET EVOLUTIONПрофесионален нагревател за кола маска с италианско качество и стил. Модел SET EVOLUTION е стилен и удобен за работа, предназначен за пълнители от 100 мл. Изработен е от качествена топлоустойчива пластмаса, с ергономичен захват, който придава доп..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Нагревател, предназначен за нагряване на парафин. Парафиновите терапии са подходящи за омекотяване и овлажняване на кожата. Процедурите почистват и премахват фините бръчици. Може да се прилагат както на лицето, така и на ръцете и краката. Нагревателят е изработен от термоустойчиви материали. Оборудв..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Троен нагревател за кола маска ролон 100 мл. – KIT TRIO EXECUTIVEПрофесионален троен нагревател с италианско качество, стил и атрактивна форма. Модел KIT TRIO EXECUTIVE е предназначен за професионална употреба и позволява нагряването на три патрона кола маска едновременно. Уредът е изработен от каче..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Качествен нагревател за кола маска WH00Качествен нагревател за кола маска, отличаващ се с практичен дизайн, осигуряващ комфортен захват. Моделът нагрява бързо, за да приготвяте кола маската за процедура лесно и удобно. В допълнение, нагревателя-държач е изключително практичен при разнасяне на кол..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Нагревател за кола маска ролон Q-LineУредът, от серия Q-Line е практичен и лесен за употреба. Съвместим е с кола маска - ролони от 100 ml. Епилацията е по-бърза и лесна с помощта на нагревателя. Осигурява добра защита при работа и висококачествени резултати при обезкосмяването. Моделът е без стойка ..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Нагревател за кола маска в кутия с вместимост 800 мл. Оборудван с бутон за настройване на най-подходящата температура.Нагревателят е с голяма мощност, която спомага за бързото разтопяване на кола маската. Изработен от топлоустойчиви материали.Технически характеристики:*Мощност: 200W,*Напрежение: 230..
157.00лв.
Без данък:157.00лв.
Нагревател за кола маска H17 Новият модел е ергономичен, съчетан с красив бледосин цвят със светещ индикатор и прозорец, за да се вижда какво е количеството на кола маска.Нагревателят е устроен за работа със 100 мл. ролкови патрони и има гаранция 3 години.Начин на употреба:- Уверете се, че кожата е ..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.