Захарна кола маска DEPILIA 500 гр - Sugar Extra Strong

Захарна кола маска DEPILIA 500 гр - Sugar Extra Strong

Захарна кола маска DEPILIA 500 гр - Sugar Extra Strong 


Качествена захарна кола маска от DEPILIA със специална формула за по-голяма ефикасност.

Захарната кола маска е сред най-старите методи за премахване на нежеланото окосмяване и остава предпочитана и до днес, заради натуралния си произход. Нежна към кожата, тя е подходяща за всеки, търсещ щадящ метод за епилация.

Отличава се с много добра съвместимост с кожата, без да предизвиква раздразнения и предотвратявайки алергични реакции. Това я превръща в подходяща алтернатива на восъчните кола маски, при които може да възникне нежелана реакция. Меката ѝ формула е съчетана с висока ефективност, полепва добре и отскубва косъмчетата с корените.

За да направи захарната кола маска достъпна и лесна за употреба, реномираният италиански производител DEPILIA създаде серия на основата на захарна паста. Специалната формула запазва деликатния хидролипиден баланс на кожата, като същевременно я успокоява, хидратира и подхранва. Косъмчетата се отстраняват с лекота, а кожата остава гладка и мека.

Подходяща е за всеки тип кожа.

Употреба:

* Кола маската трябва да се затопли чрез нагревател. Препоръчителната температура е 40 С˚.

* Нанесете от кола маската върху зоната, която ще третирате, в посока растежа на косъма. Издърпайте рязко в обратната посока.

* Почистете остатъците с вода.

* Нанесете козметичен продукт с подхранващо и успокояващо действие.


Произведено в Италия

Гаранция 3 години за нагреватели за кола маска от 50 и 100 мл!
Гаранция 2 години за уреди за домашно ползване.
Внимание! Всички уреди закупени за комерсиална употреба в салони са с 1 година гаранция, поради високия интензитет на работа с тях.

КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

Техниката се ремонтира или заменя  в едноседмичен срок.

Стараем се да сме максимално бързи в случай че се наложи ремонт. В най-честите случаи, ремонтът или замяната стават за 2-3 работни дни. При по-тежки повреди е възможно ремонта да отнеме повече време.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен / без следи от употреба/, с опаковка и без механични увреждания.

Всички цени са с ДДС .

За въпроси : krasotaistil@abv.bg   0884978010

Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

  • Код на продукта : DEPILIA Extra Strong
  • Наличност : В наличност
  • 22.00лв.

Блог
4 начина да се справите с подкожните косми

4 начина да се справите с подкожните косми

admin 16/11/2018 0
  Всяка дама иска да има гладки и красиви крака, без косми, петна и белези. При епилиране понякога се образуват нежелани странични ефекти като заче...
Прочети
Полезни съвети за епилиране на чувствителна кожа

Полезни съвети за епилиране на чувствителна кожа

admin 19/10/2018 0
Независимо от пол или възраст, в днешно време все по-често сме предразположени към всякакъв вид възпаления и раздразнения. Кожата може да стане чувс...
Прочети
Гладки подмишници с кола маска

Гладки подмишници с кола маска

admin 08/02/2017 0
  Няма значение дали е лято или зима, всяка дама иска да има гладки подмишници. Няма да ви лъжем, боли малко, но си заслужава. Кожата остава гладка...
Прочети
Епилация с кола маска - съвети за красива и гладка кожа

Епилация с кола маска - съвети за красива и гладка кожа

admin 25/01/2017 0
  Направете тест преди епилацията Преди да поръчате по-голямо количество кола маска за вашия салон, ви препоръчваме да вземете една опаковка и да ...
Прочети