Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Нагревателят за кола маска е сред задължителните инструменти за този вид епилация. Той позволява постепенното разтопяване на кола маската и поддържането ѝ в подходяща температура по време на цялата процедура.

Има различни нагреватели за кола маска. Основно те се делят на такива предназначени за ролони и за кола маска в кутии.

Нагревателите за ролони кола маска от 100 милилитра са много удобни и практични. Моделите имат ергономичен дизайн, който позволява по-стабилен и здрав захват. Корпусът на нагревателите е изработен от топлоустойчив материал, който не позволява риск от изгаряне на ръцете. Повечето нагреватели са снабдени с прозорче, за да следите количеството кола маска в ролона и светлинен индикатор, който обозначава кога уредът е включен. Тези характеристики правят нагревателя практичен и спомагат за улесняване работата с него. 

В kolamaska.com ще откриете нагреватели за ролони със и без стойка. Моделите със стойка предлагат лесно закрепване на нагревателя във вертикално положение и няма нужда да затваряте защитния капак, за да предотвратите нежелан допир на кола маската до някоя повърхност.

Нагревателите за кола маска в кутия са практичен и удобен метод за разтопяване на голямо количество кола маска. Те се делят основно на такива предназначени за кутии от 400 мл и от 800 мл. Използват се предимно за професионална употреба. Те също са практични и удобни, като осигуряват бързо и лесно разтопяване на кола маската. Нужни са около 20 минути тя ще е напълно разтопена и готова за ползване. Повечето от моделите са снабдени с регулатор на температурата, посредством който може да настроите до каква степен да разтопите кола маската, както и да настроите каква температура да се поддържа по време на процедурата. Тази функция е изключително използвана от професионалистите.

Ако сте търсели уред, с който да загреете правилно кола маската, има вероятност да сте написали в търсачката машинка за загряване на кола маска. Тези машинки се наричат нагреватели. В kolamaska.com ще откриете голямо разнообразие от нагревателите за кола маска, те са подходящи за СПА центрове, за професионална и домашна употреба.

Процедурите с топла кола маска имат множество предимства, затова ще се опитаме да ги опишем накратко. Основната разлика между процедурите с топла и студена кола маска е температурата за работа с тях. За да загреете (разтопите) кола маската, е нужно да използвате нагревател. Чрез него ще загреете кола маската до желаната от вас температура без да губите от количеството ѝ. Студената и топлата кола маска имат своите недостатъци и предимства, но когато се сравнят горещата кола маска има значително повече предимства отколкото студената. Горещата кола маска се прикрепя по-добре към третираните зони и се получава по-добро обезкосмяване. Когато я поставите върху кожата, топлината спомага на порите да се отворят, това позволява отстраняването на косъма да стане по-лесно. Топлата кола маска не изисква повторно нанасяне и може да премахне нежеланите косми от първия път. Когато използвате топла кола маска, внимавайте и винаги проверявайте първо температурата, като сложите малко количество на китката си, тъй като може да се изгорите, ако тя е твърде гореща.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл., 25W - Set Executive Нагревател за кола маска ролон 100 мл., 25W - Set Executive
Ново
Нагревател за кола маска, подходящ за загряване на ролони от 100 мл. Модел Set Executive притежава ергономичен дизайн, който позволява удобен захват. Така нанасянето на кола маската става лесно и прецизно. Уредът е безопасен за употреба, заради което може да се използва и в домашни условия. Оборудва..
29.60лв.
Без данък:29.60лв.
Нагревател KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 комбинира уреди за загряване на кола маска кутия 400 мл. и два ролона от 100 мл. Характеризира се с практичност, удобство и функционалност. Моделът е с подходящи размери и дизайн, които ще спестят работна площ, средства е време. Апаратът е оборудван с отделни б..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - Set Competition
Ново
Качествен нагревател за кола маска, подходящ за ролон от 100 мл.  Модел Set Competition се характеризира с удобен дизайн, лесна употреба и безопасност при работа.Уредът е изработен от термоустойчиви материали. Оборудван е с предпазен капак в син цвят. По този начин се предотвратява от разтичане и за..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Комбинирaн нагревател KIT COMBINATO EXECUTIVE 800, пригодeн за загряванe на кола маска кутия от 800 мл. и двa ролонa от 100 мл. Товa прави урeда изключително подходящ за салони с нaпрeгнат график.Апаратът е изрaботен от здрaв и стaбилен корпус, който е термоустойчив. Основaта е с добро сцепление към..
196.00лв.
Без данък:196.00лв.
Италиански нагревател за кола маска ролон  - PRINCE BIANCOПрофесионален нагревател за кола маска ролон от 100мл. Моделът е с елегантен и стилен дизайн. Нагревател PRINCE BIANCO е удобен и практичен за работа, отличаващ се с ефективност и удобна ергономична форма, позволяваща комфортен захват. Подход..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Италиански нагревател за кола маска ролон  - PRINCE GIALLOПрофесионален нагревател в жълт цвят, модел PRINCE GIALLO е с италианско качество и практичен дизайн. Изработен е от издържаща на топлина пластмаса.Нагревателят е предназначен за нагряване на ролон от 100 мл. Характеризира се с изключително у..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска ролон  - PRINCE VERDE ACQUAПрофесионален нагревател в свеж летен цвят аквамарин. Модел PRINCE VERDE ACQUA е с италианско качество и с практичен  и комфортен дизайн. Изработен е от издържаща на топлина пластмаса.Нагревателят е предназначен за загряване на кола маска ролон от ..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска - SCA01 Нагревателят е предназначен за загряване на кола маска от 100 ml. Моделът е изработен с цел прецизна работа и удобство. Дизайнът следва естественото продължение на ръката, което го прави практичен за употреба. Снабден е с прозорче, от което виждате колко кола маска и..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Двоен нагревател за кола маска ролон 100 мл. – KIT DUO EVOLUTIONПрактичен и удобен за работа професионален нагревател, позволяващ загряването на 2 пълнителя кола маска ролон от 100 мл. Уредът е изработен от висококачествени топлоустойчиви материали. Изключително лесен и безопасен за употреба, моделъ..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Двоен нагревател за кола маска ролон 100 мл. – KIT DUO EXECUTIVEКачествен нагревател от Италия с атрактивна и приятна визия. Модел KIT DUO EXECUTIVE е професионален уред, който дава възможност за нагряване на два пълнителя едновременно. Това прави апарата подходящ за салони с натоварен график, тъй к..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - SET EVOLUTIONПрофесионален нагревател за кола маска с италианско качество и стил. Модел SET EVOLUTION е стилен и удобен за работа, предназначен за пълнители от 100 мл. Изработен е от качествена топлоустойчива пластмаса, с ергономичен захват, който придава доп..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Нагревател, предназначен за нагряване на парафин. Парафиновите терапии са подходящи за омекотяване и овлажняване на кожата. Процедурите почистват и премахват фините бръчици. Може да се прилагат както на лицето, така и на ръцете и краката. Нагревателят е изработен от термоустойчиви материали. Оборудв..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.