Кола маска Depileve 100ml- Розов талк

-14% Кола маска Depileve 100ml- Розов талк

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Кола маска Depileve 100ml- Розов талк

Висококачествена Испанска кола маска. Кола маската има натурални съставки и пчелен восък, не съдържа инакви парабени и алергени. Посредством тази кола маска кожата ви ще остане копринено гладка за дълъг период от време. Кола маската се нанася с лекота с грижа за кожата и е изключително ефективна, премахва и най-малките косъмчета.

Този кола маска е подходяща за деликатна кожа. Допълнително е обогатена с титаниев диоксид, който действа успокояващо и намалява болката.

Произведено в Испания

Гаранция 3 години за нагреватели за кола маска от 50 и 100 мл!
Гаранция 2 години за уреди за домашно ползване.
Внимание! Всички уреди закупени за комерсиална употреба в салони са с 1 година гаранция, поради високия интензитет на работа с тях.

КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

Техниката се ремонтира или заменя  в едноседмичен срок.

Стараем се да сме максимално бързи в случай че се наложи ремонт. В най-честите случаи, ремонтът или замяната стават за 2-3 работни дни. При по-тежки повреди е възможно ремонта да отнеме повече време.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен / без следи от употреба/, с опаковка и без механични увреждания.

Всички цени са с ДДС .

За въпроси : krasotaistil@abv.bg   0884978010

Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

  • Код на продукта : Кола маска Depileve 100ml- Розов талк
  • Наличност : изчерпан
  • 2.54лв.
  • 2.19лв.

Depileve е испанска марка, световен лидер в продуктите за епилация. В продължение на много години продуктите на Depileve се използват успешно от професионалистите в повече от 87 страни по целия свят.
Depileve предлага професионални козметични продукти от най-високо качество. В продуктовия каталог на марката ще откриете голямо разнообразие от артикули за епилация.
Кола маската Depileve осигурява ефективна епилация и минимални травматични ефекти върху кожата. Тези качества са перфектно съчетани с максимално улеснена подготовка на кола маската преди използване.  За по-висококачествена и ефективна работа, фирмата произвежда мола маска с различни добавки и основа. Отделните видове продукти са подходящи за различните типове кожа.
Сред професионалистите продуктите на марката Depileve се свързват с качество, престиж и успех.

Блог
4 начина да се справите с подкожните косми

4 начина да се справите с подкожните косми

admin 16/11/2018 0
  Всяка дама иска да има гладки и красиви крака, без косми, петна и белези. При епилиране понякога се образуват нежелани странични ефекти като заче...
Прочети
Полезни съвети за епилиране на чувствителна кожа

Полезни съвети за епилиране на чувствителна кожа

admin 19/10/2018 0
Независимо от пол или възраст, в днешно време все по-често сме предразположени към всякакъв вид възпаления и раздразнения. Кожата може да стане чувс...
Прочети
Гладки подмишници с кола маска

Гладки подмишници с кола маска

admin 08/02/2017 0
  Няма значение дали е лято или зима, всяка дама иска да има гладки подмишници. Няма да ви лъжем, боли малко, но си заслужава. Кожата остава гладка...
Прочети
Епилация с кола маска - съвети за красива и гладка кожа

Епилация с кола маска - съвети за красива и гладка кожа

admin 25/01/2017 0
  Направете тест преди епилацията Преди да поръчате по-голямо количество кола маска за вашия салон, ви препоръчваме да вземете една опаковка и да ...
Прочети