Кола маска за всеки от kolamaska.com

Posted by admin 03/12/2015 0 Comment(s)

 

Важно е, когато правите епилация с кола маска, внимателно да подберете вида, който ще използвате. Кола маската може да е различна в зависимост от типа на кожата и косъмчетата и ако искате да постигнете перфектни резултати, трябва да изберете тази, която е най-подходяща за Вас. Затова в kolamaska.com предлагаме голямо разнообразие от разновидности на кола маска. Имаме ролони от по 100 мл, както и кутии от 400 и от 800 мл.

Ролонът е харесван заради лесната му употреба. При него не е необходимо да се използва шпатула. За кола маските в кутии, тя е необходима, но те също имат предимства – количеството е по-голямо и са предпочитани за професионална употреба.

Друга важна характеристика на кола маската, освен разфасовката, е нейният вид. Предлагаме продукти на 3 водещи марки в Европа. Това са италианските Ro.ial и ItalWax и испанската Depilève.

В kolamaska.com ще видите от всички основни видове кола маска. Основната им съставка е пчелен восък и са обогатени с натурални екстракти.

Натурална медена:

Най-често използваната кола маска. Тя е универсална и подходяща за всички видове кожа и косъм.

Син азулен:

В състава си има високо съдържание на лайка. Тя има противовъзпалително и успокояващо действие. Използвана е за по-твърди и упорити косми. Този вид също е универсален и подходящ за различни видове кожа.

Титаниеви:

Кола маските от този вид имат антиалергични и обезболяващи свойства. Те биват няколко: розова за чувствителна кожа; карите за суха и чувствителна кожа; шоколад – с успокояващо действие и запазва тена; алое вера – успокояващи и възстановяващи свойства; ванилия – щадяща кожата и лесна за нанасяне; боровинка – подходяща за деликатни зони; синя с талк – използва се при много чувствителна кожа и твърди и упорити косми.

Перлени:

Те са с мека консистенция, ефективни са и същевременно щадящи кожата. Перлената кола маска също се дели на няколко вида: цинк – има противовъзпалително действие; маточина – с обезболяващо и успокояващо действие; перла – универсална, за всяка кожа и косъм; злато – омекотява кожата;

Прозрачна:

Подходяща е за чувствителна и алергична кожа, склонна към раздразнения. Тази кола маска не съдържа аромати и оцветители.

Black style (черна):

Кола маска, специално създадена за мъже. Тя ефективно отстранява твърдите косми и предотвратява последващи зачервявания и раздразнения.

 

Всички видове кола маска са качествени и при правилна употреба дават сигурни и дълготрайни резултати. Марките, които предлагаме са останали предпочитан избор за всеки, който ги е опитал.

Радвайте се на красива и гладка кожа с кола маска от kolamaska.com!