Меню
Продукти в кошницата

Гаранция


  • Гаранция 3 години за нагреватели за кола маска от 50 и 100 ml!
  • Гаранция 2 години за уреди за домашно ползване.


Внимание! Всички уреди закупени за комерсиална употреба в салони са с 1 година гаранция, поради високия интензитет на работа с тях.


Когато връщате гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Обратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.


Техниката се ремонтира или заменя  в едноседмичен срок.

В случай, че се наложи ремонт се стараем той да бъде извършен максимално бързо. В най-честите случаи, ремонтът или замяната стават за 2-3 работни дни. При по-тежки повреди е възможно ремонта да отнеме повече време.


Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 14 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен / без следи от употреба/, с опаковка и без механични увреждания.


Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма, с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.


Всички цени са с ДДС .


За въпроси : sales@kolamaska.com

Телефони за връзка: 0888090037, 0888090036, 029207020.

Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.