Меню
Продукти в кошницата

Доставка

ПРОДУКТИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС АДРЕС С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕВРОПЪТ!

ДОСТАВЯМЕ ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СТРАНАТА!

ВСИЧКИ ПУСНАТИ ПОРЪЧКИ ДО 15:00 ЧАСА В РАБОТЕН ДЕН СЕ ИЗПРАЩАТ НА СЪЩИЯ ДЕН И ПРИСТИГАТ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Доставката за град София се извършва в рамките на един работен ден след изпращане на стоката.

За другите по-големи градове, доставяме в интервала на един-два работни дни.

За всички останали населени места, доставката зависи от графика на куриерската фирма, като се стараем това да е в рамките на два-три работни дни.


Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи да въведем следната промяна в условията ни за доставка

Всички поръчки за сума до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност. Можете да заплатите с куриерска фирма Еконт - чрез предварителен паричен превод, или чрез банково нареждане.

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Европът.

Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Европът.

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта. При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема.

При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.  


Преди пратката Ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с Вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване!

По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14-дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!


Приятно пазаруване в kolamaska.com!

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.