Ролон кола маска 100ml. ItalWax- Маслина

-22% Ролон кола маска 100ml. ItalWax-  Маслина

Ролон кола маска 100ml. ItalWax-  Маслина

Кола маска ItalWax е Италианска кола маска, изработена изцяло от натурални съставки под строг надзор в частна лаборатория в Милано. Кола маската е висококачествена, чрез нея лесно ще отстраните нежеланото окосмяване. Кола маската има висока адхезия( способност да се прилепне здраво към косъма), което прави процедурата с тази кола маска невероятно ефективно, бързо и безболезнено в сравнение с другите видове кола маска.

Тази кола маска е предназначена за всички типове кожа. Има подхранващо и успокояващо действие върху кожата. След епилация ще почуствате приятно чувство за свежест.

Произведено в Италия

Гаранция 3 години за нагреватели за кола маска от 50 и 100 мл!
Гаранция 2 години за уреди за домашно ползване.
Внимание! Всички уреди закупени за комерсиална употреба в салони са с 1 година гаранция, поради високия интензитет на работа с тях.

КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

Техниката се ремонтира или заменя  в едноседмичен срок.

Стараем се да сме максимално бързи в случай че се наложи ремонт. В най-честите случаи, ремонтът или замяната стават за 2-3 работни дни. При по-тежки повреди е възможно ремонта да отнеме повече време.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен / без следи от употреба/, с опаковка и без механични увреждания.

Всички цени са с ДДС .

За въпроси : krasotaistil@abv.bg   0884978010

Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

  • Код на продукта : Ролон кола маска 100ml. ItalWax- Маслина
  • Наличност : В наличност
  • 2.80лв.
  • 2.19лв.

Италианската компания ItalWax е сред най-известните производители на висококачествени професионални продукти за епилация. Заводът на фирмата е оборудван с най-нова и модерна техника - немски и италиански машини, По този начин от компанията гарантират качество на световно ниво. 
Кола маската на
ItalWax осигурява много добро прилепване към косъма, което гарантира ефективна и бърза епилация. ItalWax извършват постоянни и непрекъснати изследвания, чрез които създават иновативни продукти, които значително улесняват епилацията с кола маска.   
Всички продукти на марката са с натурален произход и не съдържат алергени. 

 

Блог
Гладки подмишници с кола маска

Гладки подмишници с кола маска

admin 08/02/2017 0
  Няма значение дали е лято или зима, всяка дама иска да има гладки подмишници. Няма да ви лъжем, боли малко, но си заслужава. Кожата остава гладка...
Прочети
Епилация с кола маска - съвети за красива и гладка кожа

Епилация с кола маска - съвети за красива и гладка кожа

admin 25/01/2017 0
  Направете тест преди епилацията Преди да поръчате по-голямо количество кола маска за вашия салон, ви препоръчваме да вземете една опаковка и да ...
Прочети
Успешна епилация при мъжете – съвети за перфектни резултати

Успешна епилация при мъжете – съвети за перфектни резултати

admin 13/01/2017 0
Епилацията при мъжете набира изключителна популярност преди няколко години. Трудно е в момента категорично да заявим кой от двата пола прекарва пове...
Прочети
Как да епилираме правилно интимната зона

Как да епилираме правилно интимната зона

admin 04/02/2016 0
Епилацията на интимната зона става все по-популярна, но много от дамите не знаят как точно да я напрявят. Ето и няколко съвета как да епилирате прав...
Прочети