Грабни подарък 3 ролона кола маска и 50 ленти

Posted by admin 16/12/2015 0 Comment(s)

Коледа е все по-близо и kolamaska.com раздава подаръци. Включете се в нашата Facebook игра, от която можете да спечелите 3 ролона кола маска на Ro.ial  и 50 ленти. Познавате марката Ro.ial и знаете, че подаръкът си заслужава. За да участвате в играта, трябва да изпълните 3 лесни условия:

 1. Харесайте страницата на kolamaska.com във Facebook -https://www.facebook.com/КОЛА-МАСКА-ЕПИЛАЦИЯ-105273146194068
 2. Споделете поста на играта.
 3. Коментирайте поста.

Направете тези 3 стъпки и ще участвате успешно в играта. На 28 декември ще обявим победителя. Ще се радваме, ако късметлията сподели снимка с подаръка си. Успех!

Във Facebook страницата ни ще видите и още 2 коледни игри с невероятни подаръци. Не пропускайте шанса си да грабнете награди от kolamaska.com.

Правила за участие в играта „Играй и спечели 3 ролона качествена кола маска Ro.ial и 50 ленти“

 

 1. Продължителност на играта

Играта се осъществява в периода 15.12.2015 г. – 28.12.2015 г. Тя ще бъде проведена съгласно определените в официалните правила дати.

 1. Организатор на играта

 „Красота и Стил“ ООД, за кратко по-долу наречено Организатор на играта или Организатор.

 1. Официални правила

Играта не е обвързана с покупка. Не се допуска размяна на награда срещу пари и други изгоди.

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни за целия период на играта. Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите в правилата на играта. Организаторът на играта си запазва правото да променя или допълва правилата през целия период на протичане на играта, както и да удължава или скъсява периода на провеждане.

     4. Платформа, в която се реализира играта

https://www.facebook.com/КОЛА-МАСКА-ЕПИЛАЦИЯ-105273146194068

Играта се организира и провежда на цялата територия на Република България.

 1. Участие:

В играта имат право да участват само физически лица. Те трябва да отговарят на правилата за участие и общите условия на играта. Един човек, може да участва по един път в играта.

 

    6. Механизъм:

На датата, на която стартира играта се публикува пост в официалната страница на kolamaska.com във Facebook - https://www.facebook.com/КОЛА-МАСКА-ЕПИЛАЦИЯ-105273146194068 За да се участва в играта, трябва да се изпълнят 3 условия. Участниците трябва да харесат официалната страница на kolamaska.com във Facebook. Трябва да споделят поста на играта. Трябва да коментират поста на играта.

 1. Награди:

Общ брой награди: 4

 • 3 ролона кола маска на марка Ro.ial. Победителят може сам да избере какви да са видовете кола маска от предлаганите ролони на Ro.ial в сайта kolamaska.com.
 • комплект от 50 ленти за кола маска.
 1. Общи положения

Провеждането и участието в Играта „Играй и спечели 3 ролона качествена кола маска Ro.ial и 50 ленти се извършва в съответствие с описаните правила.

Всеки участник е длъжен да спазва настоящите правила. Всеки участник може да вземе участие в Играта само, ако е спазил правилата.

 1. Процедура по получаване на наградата

Победителят в играта ще бъде оповестен в официалната страница във Facebook на kolamaska.com. Фирмата ще се свърже с него чрез неговия Facebook профил. За да бъде изпратена наградата на печелившия, той/тя трябва да посочи телефон за връзка, адрес за получаване на наградата и трите имена на получателя. Ако не изпълни тези условия, наградата няма да бъде изпратена на печелившия.

Победителят ще бъде обявен на 28.12.2015 г. и наградата ще бъде изпратена в тридневен срок, след като победителят представи по-горе посочената информация (телефон, имена, адрес).

 1. Прекратяване на играта

Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

Организаторът има неотменимо право да продължи срока на играта след публикуване на съобщение за това във фен страницата на kolamaska.com.

 1. Публичност

С участието в тази игра участниците разбират и се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и, както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна.  Допълнително участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях, посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника и изпращане на наградата. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените от него данни по време на играта.

Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на играта и няма да бъде предоставяна на трети лица.