Спечели голямата награда - комплект за епилация от нашата Facebook игра

Posted by admin 16/12/2015 0 Comment(s)

Сега можете да спечелите комплект за епилация с нагревател, 10 ленти и 2 ролона кола маска Алое по 50 мл – нашата голяма награда от коледните ни игри. Трябва само да участвате във Facebook играта. Правилата са лесни. Първо намерете страницата на kolamaska.com в социалната мрежа -  https://www.facebook.com/КОЛА-МАСКА-ЕПИЛАЦИЯ-105273146194068/?ref=ts&fref=ts #sthash.wL9EMWQ9.dpuf.

За да участвате има 3 стъпки:

  1. Харесайте страницата на КОЛА МАСКА – ЕПИЛАЦИЯ (официалната страница на kolamaska.con във Facebook.
  2. Споделете поста на играта.
  3. Коментирайте поста.

Не пропускайте възможността да спечелите голямата награда от нашите коледни игри – комплект за епилация с кола маска. Победителят ще обявим на 28 декември.

Ще се радваме, ако късметлията сподели снимка с подаръка си. Успех!

Във Facebook страницата ни ще видите и още 2 коледни игри с невероятни подаръци. Не пропускайте шанса си да грабнете награди от kolamaska.com.

Правила за участие в играта „Играй и спечели комплект за епилация с нагревател, 10 ленти и 2 рол она

 

1. Продължителност на играта

Играта се осъществява в периода 15.12.2015 г. – 28.12.2015 г. Тя ще бъде проведена съгласно определените в официалните правила дати.

2. Организатор на играта

„Красота и Стил“ ООД, за кратко по-долу наречено Организатор на играта или Организатор.

3. Официални правила

Играта не е обвързана с покупка. Не се допуска размяна на награда срещу пари и други изгоди. Официалните правила на играта ще бъдат достъпни за целия период на играта. Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите в правилата на играта. Организаторът на играта си запазва правото да променя или допълва правилата през целия период на протичане на играта, както и да удължава или скъсява периода на провеждане.

4. Платформа, в която се реализира играта

https://www.facebook.com/КОЛА-МАСКА-ЕПИЛАЦИЯ-105273146194068/?ref=ts&fref=ts Играта се организира и провежда на цялата територия на Република България.

5. Участие:

В играта имат право да участват само физически лица. Те трябва да отговарят на правилата за участие и общите условия на играта. Един човек, може да участва по един път в играта.

6. Механизъм:

На датата, на която стартира играта се публикува пост в официалната страница на kolamaska.com във Facebook - https://www.facebook.com/КОЛА-МАСКА-ЕПИЛАЦИЯ-105273146194068/?ref=ts&fref=ts За да се участва в играта, трябва да се изпълнят 3 условия. Участниците трябва да харесат официалната страница на kolamaska.com във Facebook. Трябва да споделят поста на играта. Трябва да коментират поста на играта.

7. Награди:

Общ брой награди: 1 - Комплект за епилация с кола маска X-Epil. Той съдържа нагревател за кола маска epil, 2 ролона кола маска Алое Вера 50 мл и 10 ленти за кола маска.

8. Общи положения

Провеждането и участието в Играта „Играй и спечели комплект за епилация с нагревател, 10 ленти и 2 ролона с кола маска Алое“ се извършва в съответствие с описаните правила. Всеки участник е длъжен да спазва настоящите правила. Всеки участник може да вземе участие в Играта само, ако е спазил правилата.

9. Процедура по получаване на наградата

Победителят в играта ще бъде оповестен в официалната страница във Facebook на kolamaska.com. Фирмата ще се свърже с него чрез неговия Facebook профил. За да бъде изпратена наградата на печелившия, той/тя трябва да посочи телефон за връзка, адрес за получаване на наградата и трите имена на получателя. Ако не изпълни тези условия, наградата няма да бъде изпратена на печелившия. Победителят ще бъде обявен на 28.12.2015 г. и наградата ще бъде изпратена в тридневен срок, след като победителят представи по-горе посочената информация (телефон, имена, адрес).

10. Прекратяване на играта

Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация. Организаторът има неотменимо право да продължи срока на играта след публикуване на съобщение за това във фен страницата на kolamaska.com.

11. Публичност

С участието в тази игра участниците разбират и се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и, както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях, посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника и изпращане на наградата. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените от него данни по време на играта. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на играта и няма да бъде предоставяна на трети лица.