Какво ни трябва за перфектна епилация?

Posted by admin 04/12/2015 0 Comment(s)

Вече сте се сдобили с подходяща кола маска. Но какво още трябва, за да постигнете идеални резултати от епилирането?

Ленти и шпатули

Нека започнем от най-важното – лентите и шпатулите. Без значение дали сте избрали кола маска в кутия или ролон, задължителни ще имате нужда от ленти. Процедурата е лесна. Нанасяте кола маската, притискате внимателно лентата и я издърпвате рязко. В случай, че използвате кола маска в кутия, ще ви е нужна шпатула, с която да я разнесете по кожата.

При нас ще намерите различни видове ленти – нарязани и ролки, цветни и бели. Предлагаме и удобни шпатули.

Нагреватели

Важно е преди да нанесете кола маската, тя да бъде загрята до подходяща температура. Най-добрият и удобен начин за това е да използвате нагревател. В kolamaska.com има различни модели нагреватели. Предлагаме такива за ролони и за кутии кола маска от 400 и от 800 мл. Нагревателите са много лесни за употреба. Само трябва да поставите в отвора пълнителя или кутията и да го пуснете. Уредът ще затопли кола маската и ще поддържа подходяща за процедурата температура.

Всички нагреватели в kolamaska.com са с най-малко 1 година гаранция.

Козметика за след епилация

След като успешно сме отстранили нежеланите косъмчета, е необходимо да премахнем останалата по кожата кола маска. Удобен начин за това е със кърпички или олио за почистване след кола маска. Те са специално направени с такава цел и имат съставки, които ефективно изчистват останалото количество от продукта.

Не забравяйте след епилация да успокоите и подхраните кожата. Важно е да не пропускате тази стъпка, за да предотвратите възпаления и раздразнения. Използвайте лосион или олио за след кола маска. Повечето от тях освен, че повлияват добре на кожата, също отстраняват остатъците от продукта.

Тук ще откриете различни видове козметика за след кола маска. Предлагаме стоки на италиански и български производители.

Нека обобщим – за перфектната епилация трябва подходяща кола маска, ленти, шпатули (ако се използва кола маска в кутия), нагревател и козметика за след процедурата -  необходимото за професионалисти, както и за професионални резултати у дома.

В kolamaska.com можете да откриете пакети, които съдържат всичко това.