kolamaska.com с нов дизайн и много подобрения

Posted by admin 03/12/2015 0 Comment(s)

Любимият сайт за кола маска вече е с нов съвременен дизайн и редица подобрения. Добавихме много нови функции и направихме пазаруването по-лесно от всякога.

Поръчката е сведена до няколко лесни стъпки. Гарантираме, че желаните продукти ще стигнат до Вас в рамките на 2 работни дни в цялата страна.

 

Нови функции

Kolamaska.com вече име много нови опции. Търсенето на продукти е улеснено максимално. Подредени са в удобни категории, можете да ги подбирате дори и по марка. Автоматично ще виждате и предложения за препоръчани артикули, които биха допълнили този, който Ви интересува.

За нас мнението на нашите клиенти е по-важно от всяко друго. Затова въведохме опция да споделяте какво мислите за всички продукти. Това става лесно, просто напишете коментара си в съответното поле. Можете да виждате и тези на другите потребители за стоката, която разглеждате в момента.

 

Повече продукти и още по-изгодни предложения

Заемайки се с новия дизайн и функции, не сме забравили и кое е най-важно за клиентите – какво предлагаме и на каква цената. Добавихме много нови артикули на най-изгодните цени в България. Предлагаме всичко необходимо за епилирането – разнообразни видове кола маска – ролони и кутии, нагреватели, ленти, консумативи и козметика. За Ваше улеснение създадохме специални промоционални пакети, които включват всичко необходимо за процедурата на едно място.

 

Полезна информация по e-mail и в нашия блог

А за да сте в час с всички нови предложения, промоции и отстъпки, можете да се абонирате и да получавате имейли (e-mail) за тях. Така няма да пропуснете най-добрите ни оферти.

Знаем, че много от Вас първо искат да се запознаят с дадена процедура, преди да я опитат. За да сме Ви максимално полезни, създадохме блог, в който ще публикуваме интересна и важна информация за епилацията с кола маска, нейните различни видове, начини за прилагане. Ще виждате полезни съвети и ще се стремим да Ви запознаваме с всички тенденции в тази област.

Приятно пазаруване в обновения ни сайт!