Доставка и Плащания

ДОСТАВКА

ПРОДУКТИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС АДРЕС С КУРИЕРСКА ФИРМА

ПОРЪЧКИ ПУСНАТИ ДО 16:00 ЧАСА В РАБОТЕН ДЕН СЕ ИЗПРАЩАТ НА СЪЩИЯ ДЕН И ПРИСТИГАТ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.

за София доставката е в рамките на 24 часа  / в работни дни /

За всички останали градове  48 часа / в работни дни /

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка - Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност.


Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите*

*РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!*

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. 

*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени за доставка за пакет с кола маска 5 – 8 лева

до 2 кг - 4.99 лв

до 5 кг - 6.99 лв

до 10 кг 9.99 - 12.99 лв

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 


ВНИМАНИЕ НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА!
ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ С КОЛА МАСКА ДО 2 КИЛОГРАМА Е 4.99 ЛЕВА

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Стандартният начин за плащане на закупени стоки от kolamaska.com е с наложен платеж. В този случай продуктите се заплащат на куриера в момента на доставка. Наложеният платеж е най-известният и често използван начин на плащане при онлайн пазаруване в България.

Ако желаете да платите с наложен платеж, само трябва да отбележите този начин на плащане при правене на поръчката. След това наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърдите данните за доставка и да Ви информира за крайната сума – цена на продуктите + цената на доставката.


Приятно пазаруване в kolamaska.com.