Доставка и Плащания

ДОСТАВКА

ПРОДУКТИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС АДРЕС С КУРИЕРСКА ФИРМА

ПОРЪЧКИ ПУСНАТИ ДО 16:00 ЧАСА В РАБОТЕН ДЕН СЕ ИЗПРАЩАТ НА СЪЩИЯ ДЕН И ПРИСТИГАТ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.

за София доставката е в рамките на 24 часа  / в работни дни /

За всички останали градове  48 часа / в работни дни /


ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под  10 лева, се наложи въвеждането на нови условия за доставка.

*Поръчки до 10 лева се изпращат след предварително заплащане на тяхната стойност.

Заплащането може да бъде извършено по банков път или по куриерска фирма Еконт .

*Изпращането на поръчки до 10 лева се извършва с фирма Еконт , като цената за доставка се заплаща от клиента при получаване на поръчката.

*Цените на доставка се определят според тарифата на куриерска фирма Еконт *


Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите*

*РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!*

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. 

*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени за доставка за пакет с кола маска 5 – 8 лева

до 2 кг - 4.99 лв

до 5 кг - 6.99 лв

до 10 кг 9.99 - 12.99 лв

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 


ВНИМАНИЕ НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА!
ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ С КОЛА МАСКА ДО 2 КИЛОГРАМА Е 4.99 ЛЕВА

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

ПЛАЩАНЕ


Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата услуга ‘Плати После’

Скъпи клиенти,

Искате да севъзползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават броени дни.

От днес,можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка, не я заплащате на куриера при доставка, а се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат.

’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘ПлатиПосле’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе всила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.

Купете сега с ’ПлатиПосле’!

Повече информация за услугата и често задавани въпроси можеда прочете тук: https://platiposle.bg/faq


НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Стандартният начин за плащане на закупени стоки от kolamaska.com е с наложен платеж. В този случай продуктите се заплащат на куриера в момента на доставка. Наложеният платеж е най-известният и често използван начин на плащане при онлайн пазаруване в България.

Ако желаете да платите с наложен платеж, само трябва да отбележите този начин на плащане при правене на поръчката. След това наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърдите данните за доставка и да Ви информира за крайната сума – цена на продуктите + цената на доставката.


Приятно пазаруване в kolamaska.com.